Magyar sikersztorik: ChocoMe - Voilé

2020. Május 29. Péntek - Magdolna

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

ChocoMe - Voilé

Magyar sikersztorik: ChocoMe - Voilé

A chocoMe-nél céges mottó lehetne a formabontás: nemcsak az ízekkel kísérleteznek, hanem a formákkal is. 


 

 

 

 

2010-ben a táblás csokoládéjuk megjelenésekor a méretekben is, az arányokban is elrugaszkodtak a mainstream iránytól, 2013-ban jött a gömbölyű a Raffinée termékcsalád, 2014-ben piacra lépett a Carré, a négyzet alakú, tenyérnyi méretű tábla, az új évet pedig ívelt és hasábalakú fejlesztés, a Voilé termékcsalád nyitja.

 

Kézzel hasított narancshéjív, egyenes szálú citromhéj és hasábalakú gyömbér burkolózik a Cacao Barry 70 százalékos kakaótartalmú étcsokoládéjába – ez utóbbival 170 éve dolgozik a francia gasztronómia.

 

A chocoMe legifjabb terméke vadonatúj technológiával készül, ami fejlesztést is kívánt, mert sem a táblás variációk, sem a drazsé eljárásával nem lehetett volna megvalósítani: „A tél elején vettük meg hozzá a mártósort” – meséli Mészáros Gábor alapító-ügyvezető. – „Azt vettük észre, sokan próbálják utánozni a chocoMe csokikat, a Raffinée család is úgy született meg, hogy valami nagyon feltűnőt, a tömegből azonnal kiszúrhatót szerettünk volna létrehozni.

 

A Voilé család az ötlettől számítva körülbelül fél év alatt valósult meg, és azért ebben kezdtem gondolkozni, mert nagyon kevesen készítenek hasonlót. A mártott narancsszeletből talán van néhány fajta, a citromból jóval kevesebb, gyömbéres csokoládé pedig csak elvétve.”

 

 

Kérdésünkre, hogy a bevonat a táblás csokoládékból ismert íz-e, Mészáros Gábor elmondja, teljesen új karaktert keresett a Voilé családhoz. Így talált rá a Valrhonához hasonló Cacao Barryra. „A szakmában ismert egy íztérkép, ennek alapján ajánlottak a leírt elképzeléseimhez leginkább illő masszákat, ezek között volt az egyik alapanyag a Barry.

 

Mivel mind a narancs, mind a citrus nagyon erős, sajátságos zamatélmény, csak az intenzíven kakaós ízvilág illik hozzá, hogy karaktere minden részlete érvényesüljön.

 

Különösen igaz ez a gyömbérre, ami egyszerre csípős, kesernyés, édeskés, frissítős, és mind dominánsan. Ezek vezettek a kakaó kiválasztásában.”

 

További ChocoMe termékek:

 

 

Egy korábbi érdekes cikk a ChocoMe magyar sikercégről itt.

 

Forrás: uzletresz.hu

 

 

 

Ossza meg!

Vissza: Sikersztorik, ötletek
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás