Franchise lehetőségek: Creppy

2020. Szeptember 23. Szerda - Tekla

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

Creppy palacsintázó

Franchise lehetőségek: Creppy

Palacsintából jövedelmező vállalkozás? Igen, LEHETSÉGES!


 

 

 

 

 

A Creppy márkanév egy vadonatúj gasztronómiai forradalom védjegye, a palacsintás vendéglátás megalapítója.

 

A Creppy vendéglátóhelyek nem újabb gasztro üzletek a sok közül, nem is amolyan retro, strand mellett lévő, nagyi lekváros palacsintáját sütögető vállalkozások. Mi nem állunk be a sorba, palacsintáink különlegesek, egyediek és elegánsak. Baráti hangulatban fogadjuk összes vendégünket, akiknél fontosabb személyek nem léteznek számunkra.

 

A Creppy egyet jelent az országban új utakat törő, forradalmi vendéglátással, egyedi palacsintás ételkülönlegességek prezentálásával.

 

A Creppy Franchise Rendszere mögött 30 év vendéglátás tapasztalata lapul, ebből 10 év palacsinta-gasztronómiai tudás.

 

 A Creppy, mint üzleti lehetőség legfőbb célja, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegye a vendéglátás eme különleges vonalát.

 

Franchise Rendszerünk olyan partner vállalkozásokat támogat, akik a gasztronómia világában akarnak saját, jövedelmező vállalkozást üzemeltetni, akár egy teljesen új vállalkozásként indulnak, akár meglévő egységük forgalmát szeretnék fellendíteni egy speciális kínálat bevezetésével.

 

Mit ad a Creppy Franchise Rendszere?

A partner a Creppy védett márkanevének használatán túl, a vállalkozás teljes üzemeltetési rendszerét /know-how/, speciális Creppy alapanyagok használati jogát és azokkal való ellátást, közkedvelt, vendégízlések alapján kifejlesztett palacsintás recepttúrákat, személyzeti oktatást és továbbképzéseket, ahhoz kapcsolódó oktatási anyagokat, teljes körű központi marketing tevékenységet, kiépített vállalatirányítási rendszert,

 

Creppy központi törzsvendég hűség rendszert, minőségbiztosítási szolgáltatást, és egy kulcsrakész vállalkozási formulát, mely már bizonyított.

 

Milyen típusú Creppy vendéglátásra van lehetőség?

 

Creppy Étterem

A Creppy Gastro Business legexkluzívabb formája. Elegáns éttermi színvonal a Creppy teljes kínálatával, mely felölel közel 80 féle sós- és édes óriáspalacsintás ételkölteményt, vagyis itt van minden, ami palacsinta. Ezen felül egyedi, palacsintákhoz illő ital- és  borkínálatot is nyújtunk az egységesség jegyében, a biztos siker érdekében. Ezen felül a Creppy marketing szolgáltatásának legmagasabb szintjét adjuk át étterem-tulajdonos partnereink számára, hiszen csak ezen formában van lehetőségük a palacsintarajongó vendégeknek speciális akciókban részt venni.

 

Biztos befektetés, hosszú távon jövedelmező vállalkozás, nagy haszonkulccsal

 

 

Creppy Bistro

A Creppy Gastro Business egyik legrugalmasabb változata, mely új, vagy jelenleg is üzemelő vendéglátóhely étlapját kívánja megreformálni a Creppy Best of kínálatával. Közel 40 féle sós és édes óriáspalacsinta szerepel az étlapon, megtartva adott hely szellemét, jellegét.

 

Számos Creppy marketingfogás alkalmazásának lehetősége társul  a Bistro üzemeltetéséhez, mely vendégsokszorozó tulajdonsággal bír.

 

Speciális gasztronómia, közkedvelt kínálat, egyszerű start.

 

 

Creppy Sweet


A legegyszerűbb Creppy Gastro vállalkozási forma, azon kisebb, vagy egyszerűbb vendéglátóegységek számára, /pl. kávézók, teázók, cukrászdák, játszóházak, beülős helyek/ akik valami speciálisat szeretnének vendégeik számára nyújtani, de nincs lehetőségük teljes körű gasztronómia kialakítására.

 

Édes óriáspalacsintáink legjobbjai szerepelnek a Creppy Sweet kínálatában, hogy vendégeink egy jó beszélgetés során különleges desszertekkel kényeztethessék magukat.

 

Minimális befektetés,  egyedi  desszert kínálat, extra profit. 

 

 

Creppy Street
A Streetfood napjaink egyik legfelkapottabb vendéglátási változata. A Creppy Street a trendnek megfelelően egy teljesen egyedi design alapján megtervezett és felszerelt, kulcsrakész Streetfood gastro-kocsit ad át partnerének, egyedi Creppy Street kínálattal, egyszerű üzemeltetési rendszerrel.

 

Trendi gasztro-vállalkozás, alacsony befektetési költség, gyors megtérülés.

 

 

Érdekel a lehetőség?

Tudj meg többet itt:

http://creppygastrobusiness.com/index.php/franchise/gastro-business-rol/

 

 

 

Ossza meg!

Vissza: Franchise lehetőségek
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás