Felhasználási feltételek

2020. Szeptember 23. Szerda - Tekla

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  


Felhasználási feltételek

 

Jogi nyilatkozat és Felhasználási feltételek

 

 A jelen honlapot ("honlap") a látogató felhasználók saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a honlap üzemeltetője  bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

 

Információk
Az oldalon közzétett információk kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálják. Az Üzemeltető minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

 

Védjegyek, domain nevek

 
A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A honlapon közzétett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket senki sem jogosul tüzleti céllal használni, illetve mindenki köteles tartózkodni az Üzemeltető jó hírnevének megsértésétől.

 

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga

 

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a honlap Üzemeltetőjét illeti. Az Üzemeltető a honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

 

Hivatkozások, linkek

 

Ha Ön a honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért az Üzemeltető abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a honlapon található hivatkozással jutott oda.

 

Az adatok biztonsága

 

A honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia, amivel Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait azonosítása céljából az Üzemeltető felhasználja. Az Üzemeltető a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, valamint azokat elkülönítve és titkosítva tárolja. Kérjük, olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot. Amennyiben az üzemeltető a honlapot, annak motorját és a domain nevet értékesíti, azáltal az adatokat is továbbadja, azonban saját magának azt nem tartja meg.

 

A látogatóktól származó visszajelzések

 

A honlaplátogatóktól az  üzemeltető info@vallalkozasotlet.hu e-mail címére küldött információkat a honlap üzemeltetője nem őrzi meg. Ezek a levelek megválaszolásuk után törlődnek a rendszerből. 
Az oldalon, továbbá az oldalhoz kapcsolódó bármely web helyen („hotlink”) található információkat partnereink, illetve felhasználóink bocsátották rendelkezésünkre, így azokért, illetve azok helytálló, pontos tartalmáért  felelősséget nem vállalunk.  Javasoljuk, hogy az itt található információk pontosságát más forrásból is ellenőrizze. 

Az oldal üzemeltetője kizárja polgári jogi felelősségét mindazon közvetlen vagy közvetetett  kárért, amely az oldalon közölt tartalom következtében keletkezetett. 

A web oldalon lehetőség van arra is, hogy a felhasználók saját tartalmat tegyenek ott közzé. (Fórum, blog, felhasználói levél).


Az oldal üzemeltetője részére a jelen web oldalon keresztül küldött vagy továbbított leveleket és anyagokat, illetve a jelen web oldalon publikált anyagokat megillető teljes és korlátlan felhasználási jog az üzemeltetőt illeti meg, amelyet a felhasználó kifejezetten tudomásul vesz és lemond az vallalkozasotlet.hu portálra általa felvitt bármilyen tartalom szerzői és egyéb jogairól, átruházva ezt az üzemeltetőre. Az üzemeltető  az anyagot bármilyen célra és bármilyen módon felhasználhatja, ideértve a reprodukálást, továbbítást, publikálást, nyilvánossághoz közvetítést és sugárzást is. 

A felhasználó nem tehet közzé olyan információt, amely más személyiségi vagy szellemi tulajdonhoz fűződő jogát (szerzői jog, iparjogvédelmi, különösen védjegyhez fűződő jog) sérti, illetve bármely más módon jogsértő lehet.Amennyiben ilyet tesz, ennek felelőssége a közzétévőt érinti!

A felhasználó által  közzétett tartalmat az üzemeltető nem köteles előzetesen ellenőrizni, sem azt rendszeresen vizsgálni, abból a szempontból, hogy az nem sérti-e más jogát. Amennyiben az üzemeltető azonban észleli, illetve harmadik személytől érkező jelzés során tudomására jut, hogy a felhasználó által közzétett tartalom jogellenes, úgy azt haladéktalanul eltávolítja, vagy az ahhoz való hozzáférést nem biztosítja. Az információ eltávolításából, vagy a hozzáférés megakadályozásából származó kárért az üzemeltető nem felel. Az üzemeltető ezen cselekedetéről a felhasználót külön nem értesíti. 

A felhasználó kifejezetten kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben az általa közzétett információ miatt harmadik személy az üzemeltető felé igényt jelent be, úgy tartozik az üzemeltetővel szemben helyt állni az emiatt őt ért kár miatt, illetve tartozik az üzemeltető helyébe lépni, ha a közzétett információval kapcsolatban más személy az üzemeltetővel szemben igényt kíván érvényesíteni, illetve, ha ennek akadálya van, minden segítséget megadni az üzemeltető részére a követeléssel szembeni védekezéséhez, továbbá az információval kapcsolatos bármilyen jogvitából, kárból, követelésből következő költség alól tehermentesíteni az üzemeltetőt és egyébként is mindent elkövetni annak érdekében, hogy az üzemeltetőt érdeksérelem ne érje.

A kommentek a felhasználók által szabadon szerkeszthető tartalmak, amelyet azonban az üzemeltető folyamatosan ellenőriz és felülvizsgál. Amennyiben a hozzászólások és bejegyzések sértik az üzemeltetőt vagy partnereinek érdekeit, a hozzászólást az üzemeltető módosíthatja, moderálhatja (pl. nagy X betűkkel a nem kívánt tartalmat felülírja) vagy törölheti a felhasználó értesítése nélkül. Az oldalon azonnal törlünk minden, reklámnak minősülő és más személyi jogait sértő, illetve trágár kifejezéseket tartalmazó bejegyzést.


A regisztrációval a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.

 

 


Vissza a főoldalra

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás