Franchise lehetőségek: LCF Kids Club Franchise

2020. Szeptember 23. Szerda - Tekla

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

LCF Kids Club Franchise

Franchise lehetőségek: LCF Kids Club Franchise

Vegyen részt a fejlődés örömében! Több tízezer gyermek és szülő elégedett – csatlakozzon az LCF Clubs-világhálózat sikertörténetéhez!  


 

 

 

 

 

 

Biztos szakmai háttér, folyamatos partneri jelenlét és folyamatos támogatás a marketingben, a módszertanban, önállóság és hálózati közösségi biztonság egyben – kell-e ennél több érv és előny egy franchise-partnernek…?

 

Ha igen, az már talán a szívnek és szakmai-emberi elkötelezettségnek szól: ki ne akarna részt venni egy olyan csapat és rendszer működésében, amely gyerekek életét teszi teljesebbé?

 

 

Ahol minden adott a közös sikerhez

 

Mi kell egy franchise-vállalkozás sikeréhez? Elsősorban biztonság – hogy a hálózat partnere stabilan tervezhessen, bízhasson befektetései, pénze, energiája megtérülésében.

 

Az LCF Kids Club Franchise-hálózata ennek tudatában építkezik immár, több mint két évtizede.

 

A közös előnyök megteremtése érdekében az LCF Kids Club minden szükséges feltételt biztosít partnereinek a módszertani és oktatási segédanyagoktól a marketing- és reklámelemeken át a tankönyvekig vagy a kisebb-nagyobb nyelvtanulók kedves ajándékáig.

 

Az LCF Kids Club Franchise-hálózatának vállalkozói megélik azt az élményt, hogy saját nyelviskolát hozhatnak létre a kezdeti küszködések terhe nélkül, ugyanakkor a hátuk mögött áll egy ország- és világszerte ismert módszer támogatása.

 

A hálózat egyben a különböző nagyságú településekre is külön alkalmazható, háromszintű programot biztosít.

 

Ez mind a nyelvoktatóknak, mind a nyelviskola-alapító vállalkozóknak további segítséget jelent.

 

 

 

A titok nyitja

 

Az LCF Clubs az utóbbi évtizedekben a világ minden táján elterjedt nyelvoktatási módszerének alapjait egy kisgyermekes nyelvtanár találta ki.

 

A célja ugyanaz volt, mint az azóta tudományos alapossággal kidolgozott és folyamatosan továbbfejlesztett LCF Clubs módszertanának. 

 

Mi a recept? A Kids Club néven már Magyarországon is ismert nyelvoktatás teljes egészében a korosztályi igényekhez és sajátosságokhoz igazodik: a gyerekekhez a maguk nyelvén, a maguk szokásain és eszközeivel viszi közel a tanulást.

 

Teljesítménycentrikus magolás helyett a játékos, énekekkel, mondókákkal, szerepjátékokkal színesített módszerrel szinte észrevétlenül sajátítják el gyerekek és tinédzserek az új nyelvet.

 

Az LCF Club módszerét a látványos fejlődés, a kompetens nyelvhasználat igazolja vissza, valamint az a fantasztikus tapasztalat, ahogy a metódus visszaadja-megerősíti az itt tanulók sikerélményét, önbizalmát, a tanulásba vetett hit és öröm valóságát.

 

 

Értékteremtés

 

Az LCF Club-világhálózat magyarországi partnereinek visszajelzéseiben mindez folyamatosan tükröződik.

 

A hálózat folyamatosan ellátja szakmai anyagokkal és továbbképzési lehetőséggel a rendszer tagjait, és támogatja a szervezési és marketing-tevékenységet.

 

Ezzel azt az alapélményt is megerősíti a franchise-hálózat tagjaiban, hogy bár önállóan tevékenykedhetnek, mégsem hagyja magukra, hanem őket és vállalkozásuk sikerét is folyamatosan segíti a rendszer.

 

A hálózat tagjai szerint a rendszer megteremti mind a gyerekek-fiatalok fejlődésének, mind a vállalkozás gyarapodásának feltételeit.

 

Ennek része, hogy Magyarországon az LCF Clubs rendelkezik az egyik legkiválóbb online nyelvgyakorló háttérrel, kiváló kapcsolatokat alakít ki oktatási intézményekkel és szülőkkel, szülői közösségekkel.

 

Tanfolyamaikat már hathónapos kortól szervezik, a tematika pedig igazodik az összes érintett korosztály sajátos élettani, kognitív és érzelmi világához, tanulási szokásaihoz.

 

Ennek keretében a gyerekek messze nemcsak tantermi környezetben találkoznak az idegen nyelvvel, hanem nyári táborokban, közösségi rendezvényekre való kitelepüléseken, amivel a tanult nyelv gyakorlati alkalmazásában is gyorsan haladnak.

 

Így is hozzájárul a hálózat a nyelvoktatói, vállalkozói befektetés gyors megtérüléséhez és a bevételek optimalizálásához.

 

Csatlakozzon most a sikeres és vidám tanulás hálózatához!

 

Az LCF Kids Club húsz éve világszerte ismert és sikeres hálózata a folyamatos növekedés közös munkájához vár új munkatársakat.

 

Van Önnek is kedve csatlakozni ehhez a csapathoz, történethez, ehhez a hálózathoz?

 

Kérjük, pillantson rá honlapunkra, vegye igénybe munkatársunk tájékoztatását!

 

Legyen partnerünk Ön is – akár tanárként, akár franchise-partner vállalkozóként érdeklődik!

 

www.vidamangol.hu

 

Telefon: +36 20 / 9581-574

 

E-mail: joinlcfclubs@gmail.com

 

 

Ossza meg!

Vissza: Franchise lehetőségek
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás