Online vállalkozás - 3 ok miért érdemes jelen lennie az interneten

2020. Július 4. Szombat - Ulrik

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

2015.10.18.

Online vállalkozás

Miért legyél fent a neten?

Online vállalkozás - 3 ok miért érdemes jelen lennie az interneten

Napjainkra minden az internetről szól, mindent ott intézünk, az információ szerzést, a vásárlást, de barátainkkal is ott tartjuk a kapcsolatot. Ha bármire szüksége van egy embernek, csak az interneten teszi, ami könnyebb és gyorsabb megoldást kínál, mint mondjuk újságokat lapozni, vagy a szórólapok közt keresgélni, ha tájékozódni, vagy vásárolni szeretnénk.


 

 

 

 

 

Ha weboldala van, akkor az alábbi jelentős előnyökhöz juthat. Nagyon sokan abba a hibába esnek, hogy figyelmen kívül hagyják az internetet  nincs weboldaluk, vagy nagyon régen készítettel képviselik magukat, ami bizonyítottan anyagi kárt okozhat egy vállalkozás számára.

 

1. Alapvető és ezért ez az első ok, hogy megtalálható lesz az interneten, aminek köszönhetően bővülhet az ügyfélköre, vagy jobban megismerhetik a cégét.

 

2. Gondolom ön sem foglalkozna olyan céggel, ahol igénytelenek a körülmények, ez sincs máskép az interneten. Számos cég elavult és vállalhatatlan honlappal rendelkezik. Minden vállalkozás szeretné ha pozitív megítélést kapna, ezért foglalkoznak is a megjelenésükkel. Ám interneten erre nem adnak, viszont egy esztétikus weboldallal a leendő ügyfelek, vagy partnerek számára is pozítiv benyomást lehet elérni, ami mindenképpen előnyhöz juttathatja a versenytársakhoz képest.

 

3. Olcsó megjelenés. Egy weboldal lényegesen olcsóbb befektetés vállalkozása ügyfélkörének bővítéséhez. Mivel ez most a legnagyobb média felület, erről lemaradni nem érdemes.

 

Sok vállalkozás számára szükségtelen lehet, hiszen az ügyfélkörük nem az internetről származik. Ám ők kis százalékban vannak jelen, de saját tapasztalatunkból elmondhatjuk, hogy nem egyszer volt hasznos egy weboldal, ahol két nagy vállalkozás egymásra talált és hosszútávú partnerek lettek.

 

Szerző: Gyetvai Szilárd

http://iceweb.hu/weboldal-keszites

 

 

Ossza meg!

Vissza: Online vállalkozás
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás