Online vállalkozás - Milyen egy jó weboldal?

2020. Július 4. Szombat - Ulrik

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

2015.10.24.

Online vállalkozás

Milyen egy jó weboldal?

Online vállalkozás - Milyen egy jó weboldal?

Az internetnek óriási térnyerése van, mindenki jelen szeretne már lenni rajta, de van aki kezdeti felbuzdulásból, és azóta is 10 éves honlappal képviseli magát, de van olyan aki egy olcsó megoldást választott. (legtöbbször hozzá nem értő ismerős, vagy/és családtag készíti el az oldalakat).


 

 

 

 

 

Ezek összessége az, hogy ha a hobbi lapokat nem is nézzük, számos kimutatásra és statisztkára lehet találni  azzal kapcsolatban, hogy a hazai vállalkozások számára készített honlapok, elavultak, hibásan működnek és könnyen feltörhetőek.

 

Miért probléma ez?

 

Bármilyen vállalkozásról beszélünk, egyéni vagy több száz alkalmazottal rendelkező multicégről egy dolog közös bennük. Az interneten megfelelően jelen lenni mindkettőjüknek hasznos lehet. Függ a témakörtől, de több éves tapasztalatunk van a webfejlesztésben és nem egyszer kaptunk visszajelzést arról hogy jelentős előnyre tettek szert nagyobb cégek is egy új honlappal, mivel új partnereket találtak. Egy kisebb vállalkozás esetén pedig még inkább létfontosságú egy jó weboldal.

 

A jó weboldal fontos hangsúly, hiszen egy rosszul működő elavult honlap csak negatív érzést vált ki az emberekből. A biztonságról nem is beszélve, melynél bármilyen tartalom módosítható lehet külsősök által. Továbbá sokan úgy gondolják, hogy mivel honlapja nem hozott elég sikert nem is foglalkoznak vele a későbbiekben , de egy tudatosan felépített új weboldallal lehetne ez másképp is.

 

Milyen egy jó honlap?

 

Támogatja a legmodernebb megoldásokat, letisztult a megjelenése, így könnyen lehet rajta tájékozódni. Támogatja a modern igényeket mint a mobil és táblagép nézetet is(reszponzív megjelenés). Ezenkívül gyors és biztonságos, továbbá Google barát a felépítése is.

 

Kinek lehet jó a mostani helyzet?

 

A korán ébredőknek, akik most a versenytársaknál hamarabb rájönnek az internet adta lehetőségekre, amit egy modern lappal és hozzá tartozó stratégiával eltudnak érni. Mert akik sokáig várnak azok bizony lemaradnak és akár behozhatatlan hátrányba kerülhetnek.

 

Amennyiben segítséget szeretne kérni hogy felmérje honlapja minőségét, akkor várjuk jelentkezését, és mi azt díjmentesen felmérjük és a tájékoztatót továbbítjuk.

 

Szerző: Gyetvai Szilárd

http://iceweb.hu/weboldal-keszites

 

 

Ossza meg!

Vissza: Online vállalkozás
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás