Online vállalkozások - Parajdi sószappan

2020. Szeptember 23. Szerda - Tekla

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

2016.02.08.

Online vállalkozás

Online vállalkozások - Parajdi sószappan

Online vállalkozások - Parajdi sószappan

Vállalkozásom 2015. novemberében, személyes indíttatásból kezdtem. Egyrészt régóta érlelődött bennem egy saját vállalkozás ötlete, másrészt másfél évtized után végre rátaláltam egy makacs, szűnni nem akaró bőrproblémám megoldására.


 

 

 

 

 

 

Egy olyan dologra találtam, ami nagyon hatékonyan gyors megoldást nyújtott számomra, mindezt természetes módon, elérhető áron.

 

Ez nem volt más ,mint a parajdi sószappan.

 

A látványos javuláson felbuzdulva, ajánlani kezdtem környezetemben, különböző bőrbetegségekre, bőrproblémákra és a visszajelzések kivétel nélkül pozitívak voltak.

 

Így nem volt kérdés tovább számomra mi mellett fogok elköteleződni.

 

Szeretném ezt a terméket, mint szélesebb körben megismertetni olyanokkal, akiknek valamiféle bőrproblémájuk van és mindeddig nem találtak hatékony megoldást rá.

 

Őszintén ajánlom ezt a szappant - ami nem utolsó sorban 100%-ban természetes - mindazoknak, akiknek fontos bőrük egészsége, nem akarnak súlyos tízezreket áldozni drága, a legtöbb esetben hatástalan készítményekre.

 

Röviden a parajdi sószappanról:

 

A sószappan egy, a parajdi sóbányából származó, természetes, szappan formájúra csiszolt, hozzáadott kémiai anyagoktól mentes sótömb.

 

Tartalma 100% kristálysó, ami több mint 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, ezzel a világ egyik legjobb minőségű és legértékesebb sói közé tartozik.

 

Természetes őstengeri iszaptartalmának köszönhetően, hatékonysága sokkal rövidebb idő alatt és látványosabban érzékelhető, mint a piacon kapható más szappanoknak.

 

A parajdi sószappan a következő bőrbetegségekben nyújthat hatékony segítséget a teljesség igénye nélkül:zsíros, pattanásos bőr; ekcéma;pikkelysömör;szőrtüszőgyulladás; herpesz.

 

Vállalkozásom online mivoltának köszönhetően megfelelő marketingeszközök segítségével az ország egész területén élőkkel megismertethetem a termékem, megoldást nyújtva problémájukra.

 

Tanácsom mindazoknak, akik online vállalkozásban gondolkoznak, hogy merjenek nagyot álmodni és vágjanak bele mielőbb, haladjanak lépésről lépésre és higgyenek Önmagukban, hisz mint tudjuk a tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik!

 

Weboldalam: www.parajdisoszappan.hu

e-mail: info@parajdisoszappan.hu

tel:+36/70/4313139

 

Üdvözlettel:

 

Horváth László

 

Ossza meg!

Vissza: Online vállalkozás
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás