Vállalkozás ötletek külföldről: RideAir

2020. Szeptember 23. Szerda - Tekla

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

RideAir

Vállalkozás ötletek külföldről: RideAir

Képzelje el, hogy nem kell leizzadnia, mire felfújja bringája lapos kerekét, egyszerűen csak megnyom egy gombot, a gumiban pedig másodpercek alatt helyreáll a megfelelő nyomás.


 

 

 

A kerékpár sokszor a leggyorsabb közlekedési alternatíva városi körélmények között, hacsak nem derül ki reggel az első tekerés után, hogy laposak a gumik.

 

Ilyenkor jön a kapkodás, az izzadás és reménykedés, hogy nem ereszt le megint a cél előtt.

 

Erre kínál megoldást az okospumpa, amely gombnyomásra pillanatok alatt pótolja a nyomást a gumiban és egy kulacshoz hasonlóan felpattintható a vázra, így ha visszatér a probléma, kéznél van.

 

A RideAir-re keresztelt termék tulajdonképpen a kompresszált levegőt tárolja el, amelyet szükség esetén gombnyomásra átereszt a kerékbe.

 

Feltölteni például benzinkutaknál lehet, egy országúti bicikli teljesen lapos kerekét kettő és félszer lehet vele felpumpálni 5 barig, utána újra kell tölteni.

 

 

 

A találmánnyal persze nem csak biciklit, de lufitól kezdve focilabdáig bármit fel lehet tölteni, egy beépített kijelző pedig mutatja mennyi szufla van még a készülékben.

 

A tervezők 37 ezer dolláros kezdőtőkét a Kickstarteren indított közösségi finanszírozási kampánytól várja, a bevezető áron 45 dollárért kínált pumpák jövő januárban kerülhetnek az adományozók kezébe.

 

Forrás: hvg.hu

 

Ossza meg!

Vissza: Sikersztorik, ötletek
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás