Vállalkozás ötlet: Ekkora halat fogtam

2020. Július 4. Szombat - Ulrik

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

Ekkora halat fogtam

Vállalkozás ötlet: Ekkora halat fogtam

A tópartok és folyópartok nyugtató hangulata, közeliség a természethez, a csend, ezek mind-mind olyan dolgok, amiket imádnak a horgászat szerelmesei. Pontosan ettől van magának a horgászatnak sajátos hangulata, varázsa.  


Sok horgász azért lesz horgász, mert már az apja is az volt, vagy valamilyen férfi rokon a családban, ő vele ment ki először a partra, ő adta a kezébe gyerekként az első gagyi pecabotot, amikkel kishalakra horgászott és valahogy beleszeretett az egészbe.

Viszont vannak olyanok is, akik a nagyvárosok betondzsungeléből csak irigykedve tekintenek ezekre a nyugalmat már a hobbijukban megtaláló társaikra.

 

Képzelt hősünk a 40 éves Karcsi most költözött le vidékre a nyüzsgő környékű, zajos, nagyvárosi 30 négyzetméteres panelból. Elege lett mindenből, ami a nagyvárosba kötötte, a stresszes munkából, az örök rohanásból, a zajos lakásból.

Élete elérte azt a pontot, hogy feleségével, és a 10 és 13 éves gyermekeivel vettek egy takaros kis családi házat egy 10.000 fős kisváros szélén. Karcsinak új, immáron kevésbé stresszes munkája van a környéken.

Mivel az új életvitel mellett több szabadideje is van, úgy gondolja, először életében elkezd egy hobbi után nézni. Amikor 9 éves volt, a bácsikája kivitte pár alkalommal a Tisza-tóra horgászni. Eszébe jut mennyire szerette ezt régen, illetve a környéken lenne is egy kisebb tó, tehát elhatározásra jut, az új hobbija a horgászat lesz!

Viszont Karcsi annyit tud a horgászatról amennyit a valóság show-k reklámszünetében kapcsolgatva, a kábel TV-s horgászcsatornán látott. Mondhatni semmit…

 

Segítnél Karcsinak, hogy szenvedéllyel vethesse bele magát az új hobbijába?

 

 

Vállalkozás ötlet 1: Tarts horgászati kezdő tanfolyamot

 

  • Legyél a horgászattal szimpatizáló, de hozzá nem értő személyek mentora az első ponty kimerítésében
  • Nézz ki egy tavat, és szervezz 3,4,5 napos horgászati tanfolyamokat, szállás a hangulatos horgászházban (este bor és pálinka kóstolás), ebéd: halászlé bográcsban
  • Minden napnak legyen tanterve: hazánk vizeinek ismertetése, hazánk halfajai, a horgászattal kapcsolatos rendszabályok, fenekező vs. úszós horgászat, növényevő halak és ragadozó halak becserkészése, horgászat csónakból, a horgászbot részei, a bedobás, technikai felszerelések bemutatása: halradar, elektromos kapásjelző, távirányítós etetőhajó, szerelékek készítése, csalik és etetőanyagok stb.

 

Vállalkozás ötlet 2: Tarts horgásztáborokat:

 

A helyszín és időtartam lehet ugyanaz mint a tanfolyamnál

  • Külön időpontba szervezd a kezdő haladó csapatot
  • A haladóknak lehet horgászverseny
  • Az egyik nap legyen főzőverseny, kizárólag hazai halakból
  • Hozz létre egy horgászatról szóló barátságos weboldalt és hirdesd ott is a tanfolyamaidat, táboraidat. Vezess szakértő válaszol rovatot.
  • Hirdess horgász magazinokban, horgász weboldal portálokon.

 

 

Ja és még egy, dobj egy e-mailt nekem is, én is szívesen mennék a táborba.

 

Neked is van egy jó ötleted? Ha szeretnéd, hogy megjelenjen itt, akkor küldd el az info@vallalkozasotlet.hu címre!
 

Ossza meg!

Vissza: Saját ötleteink
címkék:

Kommentek


Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás