Online vállalkozás - Öt ok, hogy fiatalon legyünk online vállalkozók

2020. Szeptember 23. Szerda - Tekla

A weboldalad szövege Online vállalkozók figyelem! Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz.. Külföldi magyarok személyszállítás Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

A weboldalad szövege

Egy modern, leisztult webdesign nem elég a weboldaladra. A szöveg az, ami hozza a bevételt.

Online vállalkozók figyelem!

Online szolgáltatásod van? Egy különleges webshop tulajdonosa vagy? Szeretnéd bemutatni a terméked/szolgáltatásod? Ez most neked szól!

Az 5 legnagyobb hiba, amit weboldal készíttetésnél elkövethetsz..

Elérkeztél arra a pontra, hogy eldöntötted: fent akarsz lenni a neten...  

Külföldi magyarok személyszállítás

Akár ellenzed, akár megérted őket, a külföldön dolgozó magyarok száma növekszik. Nézzük, milyen jellegű vállalkozással tudsz segíteni azoknak, akik arra kényszerülnek, hogy...

Drón vagy Quadcopter? Az új őrület!

Ha olvasol híreket, nézel filmeket, bizonyosan észrevetted, hogy egyre gyakrabban hangzik el a „drone” (drón) kifejezés. Mit is jelent ez pontosan?  

2015.08.06.

Online vállalkozás

Vállalkozó fiatalon

Weboldal készítés - Online vállalkozás - Öt ok, hogy fiatalon legyünk online vállalkozók

  Kevés fiatal adja manapság a fejét vállalkozásra, pedig az online világ nemcsak lehetőséget, de forrást is kínál ötletük megvalósításához. De ezen kívül is vannak előnyei annak, ha valaki fiatalon már sikeres cégvezetőnek mondhatja magát.


 

 

 

 

 

 

 

 

Sosincs túl késő, vagy túl korán, hogy egy jó vállalkozásba belevágjunk: Sam Walton, a Wal-Mart alapítója 44 éves is elmúlt, amikor belefogott a vállalkozásába, míg Moziah Bridges már most, 12 évesen egy 150 ezer dollárra értékelt céget birtokol, a Mo’ Bows-t.

És bár a példák azt mutatják, hogy bárkiből lehet sikeres netes vállalkozó, vannak azért előnyei annak, hogy ha valaki még a húszas éveiben beindítja online vállalkozását.

 

Kevesebb a kötelezettség

 

Legyünk őszinték: nem minden ötletből lesz automatikusan siker. Nap, mint nap alapítanak új vállalkozásokat, de fontos azt tudnunk, hogy a legtöbb vállalkozás még az első három évét sem éri meg. Ha az üzletünk bedől, könnyebben viseljük a kudarcot, ha nem a családunk megélhetését sodortuk veszélybe.

 

Szociális biztonság húsz évesen

 

Az első sikeres üzletünk elég alapot termel ahhoz, hogy fejleszthessük, esetleg új vállalkozásokba fogjunk, egyszóval kitermeli azt a pénzt, amit hosszú távon befektethetünk. Ez pedig nem lényegtelen, hiszen a magyar fiatalok többsége nem hisz abban – és nem alaptalanul -, hogy a nyugdíja semmire sem lesz elég. Ne negyven-ötven évesen kezdjünk el aggódni a nyugdíjunk miatt, hiszen már huszonévesen is tehetünk azért, hogy békés és boldog öregkorunk legyen.

 

Érettség

 

Egy húsz éves cégvezetőnek ugyanazokkal a gondokkal és felelősségekkel kell szembenéznie, mint egy ötven éves ügyvezetőnek. Azonban aki már a húszas éveiben a nyakába veszi a saját cége gondja-baját, kortársainál hamarabb válik felelős vezetővé.

 

Nem helyhez kötött

 

Fiatalon csak a javunkra válik – bár ez az idősebb generációkra is igaz – hogy ha minél többet látunk a világból. Ez, egy helyhez kötött vállalkozással, vagy alkalmazottként szinte lehetetlen. Viszont ha online vállalkozást indítunk, a világ bármely pontjáról irányíthatjuk a cégünket.

 

Kevesebb tőke, olcsóbb indulás

 

Az internet térhódítása előtt nehézkes volt egy fiatalnak saját üzletet indítania. Kezdőtőke nélkül csak a szülei pénzére, vagy bankhitelre támaszkodhatott a fiatal, ami kezes és fedezet nélkül szinte lehetetlen küldetésnek számított. Egy online biznisz viszont kevesebb tőkeigényű és akár a neten is összekalapozhatjuk ötletünkre a pénzt, ha szükséges.

 

Forrás: piacesprofit.hu

 

Ossza meg!

Vissza: Online vállalkozás
címkék:

Sikersztorik, ötletek

Hiába a bélelt téli cipők, csizmák, neked is fázni szokott a lábad a...

RideAir
Bedtime bedding
Velotrack

Franchise lehetőségek

Egyedi lehetőség: Magyarország legdinamikusabban fejlődő,...

SMART Ingatlan
Creppy palacsintázó
LCF Kids Club Franchise


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legújabb vállalkozás ötletekről!

Szavazás

Melyik a kedvenc rovatod?


Még több szavazás